Nan Jing – bucatarie chineza

imagesIn 1980, in urma unei vizite a lui Nicolae Ceausescu in China a fost inaugurat restaurantul Nanjing, primul restaurant chinezesc in Romania. Cei patru bucatari chinezi special trimisi din China, la solicitarea expresa a lui Nicolae Ceausescu, pentru a deschide Restaurantul Nanjing, au instruit prima generatie de bucatari romani specializati in bucatele care inca sunt pregatite si servite in restaurantul nostru.

Pana in 1996, restaurantul Nanjing a fost unicul restaurant chinezesc nu numai din Bucuresti dar si din intreaga tara.

Unii dintre ospatarii si bucatarii care in 1980 erau noi angajati ai acestui local de elita inca va servesc pana in prezent. Condusi de Yong, seful nostru chinez, personalul nostru va sta la dispozitie pentru a transforma vizita dumneavoastra in momente placute de relaxare.

Nan Jing, primul restaurant chinezesc din Romania, este in topul preferintelor bucurestenilor inca din 1980, si a primit, de-a lungul timpului, numeroase aprecieri si recomandari pentru preparatele si servirea de calitate. Cu reputatia unei locatii de elita, Nan Jing este in mod frecvent vizitat de numeroase personalitati.

nanjing2

Succesul restaurantului se datoreaza faptului ca am avut intotdeauna grija sa alegem cu multa atentie ingredientele, si sa folosim cele mai proaspete si autentice produse in pregatirea fiecarui fel de mancare, astfel incat preparatele pe care le oferim sa fie la inaltimea asteptarilor si exigentelor clientilor nostri.

Selectia deosebita de produse din peste, fructe de mare, legume, carne de pui, rata, porc si vita, ofera alternative sanatoase, potrivite fiecarui stil de viata.

Nan Jing ofera zilnic pranzul sau cina in intervalul orar 12:00 – 24:00 si poate gazdui evenimente private (aniversari, zile onomastice).

Din 2011 restaurantul ofera servicii de livrare la domiciliu prin intermediul website-ului www.nanjing.ro.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: