Taj Restaurant – bucatarie indiana

logo Taj Restaurant

Cand traditia intalneste maiestria, la Taj Restaurant ia nastere un spectacol culinar!

Daca iubitorii de arta culinara indiana credeau ca nu-i mai poate surprinde nimic in ceea ce priveste secretele celei mai exotice bucatarii de pe glob, Taj Restaurant le promite un sezon cum nu a mai fost altul!

Revelatia sezonului va fi Chilly Night! Cel mai nou concept in arsenalul de evenimente marca Taj Restaurant. Chilly Night se vrea a fi o seara de-a dreptul incendiara, deloc racoroasa dupa cum ar putea induce in eroare numele! Ca sa va aprindem curiozitatea, mentionam momentele de muzica si dans autentice si degustarile de vinuri rafinate care vor completa perfect decorul fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice.

Si pentru ca am promis invitati de seama, iata unul dintre ei: editorul Adelina Patrichi, iubitoare si cunoascatoare indeaproape de cultura indiana. Seria de evenimente pe care prezenta Adelinei o va complimenta poarta numele de Discovering Fabulous India, concept care vrea sa aduca la inima doritorilor arta. Si va reusi acest lucru, gratie invitatilor Adelinei, oameni frumosi spiritual si cultural, care vor purta clientii Taj Restaurant in incursiunea culinara, artistica si sociala in care ei insisi vor fi protagonistii unor demonstratii de rafinament, istorie si arta intr-o forma neconventionala.

Sunday Brunch este in Bucuresti cel mai popular concept All You Can Eat, abordare pe care Taj Restaurant a lansat-o special pentru a va condimenta zilele de duminica, cand, cu doar 65 lei, in intervalul 12:00-16:00, puteti degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian. Bineinteles, desertul, vinul si apa vor continua sa se aseze la masa dvs. din partea casei. Mai nou, Taj Restaurant va ofera acum posibilitatea de a descoperi cat mai multe din secretele bucatariei indiene in cel mai autentic mod, prin prezentarea unei noi retete in fiecare duminica, de fiecare data alta. Duminici vor fi destule, iar retetele, va asiguram, nu se vor lasa nici ele mai prejos!

Taj Restaurant reprezinta de 11 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 11 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de „Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

interior taj

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 0748 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: