Supa ceheasca

Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie 2015. in mai promovam bucataria ceheasca iar restaurantul partener al proiectului in aceasta luna este The Pub Universitatii.

Reteta ceheasca ”Supa ceheasca de cartofi” a fost oferita si preparata de The Pub Universitatii si poate fi degustata zilnic la restaurantul din Bd. Regina Elisabeta, nr. 9, Sector 1, Bucuresti.

DSC_8818

Ingrediente

  • Cartofi – 2 buc.DSC_8611

  • Morcovi – 3 buc

  • Ceapa – 3 buc

  • Carne afumata

  • Vinete

  • Ciuperci

  • Ulei de masline

  • Ienibahar – 1 varf de cutit DSC_8651

  • Sare

  • Piper

Mod de preparare

Morcovii si ciupercile se taie felii iar cartofii si vinetele se taie cubulete. Se Se pun toate legumele intr-o tigaie, se adauga condimentele, se toarna ulei de masline si se lasa pe foc pana se calesc usor.

Intre timp carnea afumata se pune la fiert. Dupa ce este aproape fiarta, se adauga legumele calite si se lasa pe foc pana ce cartofii sunt fierti.

DSC_8663

Mod de servire

Reteta ”Supa ceheasca de cartofi” se serveste cu paine aromatizata cu ierburi fine si unt.

Restaurantul Gazda

The Pub Universitatii este cel mai nou restaurant deschis in lantul de pub-uri Pub Pilsner Unique Bar, o retea internationala prezenta deja in Cehia, Germania, Austria, fiind primul local din retea deschis in Bucuresti. Pubul are un concept unic in care sistemul incorporat in mese permite clientilor sa isi toarne singuri berea intrand in concurs international de bere si sa-si selecteze melodia preferata din The PUB jukebox.

 

Despre program

Programul de educatie de educatie culinara ”50 de saptamani in bucatariile lumii” a fost initiat in ianuarie 2014 de agentia Russenart Comunications si se afla la a 2-a editie.

Programul este derulat in perioada ianuarie 2014 – decembrie 2015 cu sprijinul a 82 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): Agro TV, Amelie.ro, Absolut TV, Autentic Promotion, Arta de a trai sanatos, BotosaniLife.RO, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Bucataria pentru toti, Calendar Evenimente, Campus TV, Casa mea, Cazino Magazine, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, CityBest, Coolinaria, deBanat.ro, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, De savurat, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Fabrica de Carne, Fabrica de lapte, Fapt divers, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastromag, Gastro Media, Gatitul.ro, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, iasifun.ro, Imaginea mea, Infoest, InfoAliment, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, La Bucatarie, Lugoj Online, Marya, Magazin Salajean, Monitorul de Botosani, metropotam.ro, Mujer, Monitorul de Galati, Online Sudent, Orasul Suceava, Papa bun, Pap Tot, Radio Fix Botosani, Realitatea.net, ReplicaVedetelor.ro, resita.ro, Restograf, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania gateste, Romania pozitiva, Satmareanul.net, Secretele Florilor, Senso TV, Somes TV, stiuunloc.ro, Tabu, Timisoara Express, traditionalromanesc.ro, Universul Argesean, Vacante la tara, Viata Buzaului, Woman TV, WorldWide Romania, Ziarul Actualitatea, Ziarul de Iasi.

Pentru detalii referitoare la proiect si mai multe informatii accesati blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com sau pagina de Facebook www.facebook.com/50desaptamaniinbucatariilelumii.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: